Er du forberedt på å gjøre hjemmeforbedringer? Mange ting kan gjøres på egenhånd, DIY-stil, fra å henge en ny dør til etterbehandling av treverk. Du kan motta mye glede fra oppussingsprosjekter. Det kan til og med være enkelt hvis du følger de gode tipsene til forbedring av hjemmet som er oppført nedenfor.

Beiset tre er nesten alltid mer tiltalende enn malt tre på grunnplater. Naturlig tre har et utseende som ikke bare er klassisk, men som fungerer i nesten alle hjemmestiler. Dessuten, i motsetning til malt tre, kan flekken gjemme seg mye mer når det gjelder slitasje og andre ufullkommenheter. Som en ekstra bonus er det dusinvis av forskjellige treflekker å velge mellom.

Hvis du har noen dører som knirker ved åpning eller lukking, kan du prøve å bruke litt smøremiddel. Påfør en liten mengde kommersielt smøremiddel på dørhengslet, og åpne og lukk døren slik at den kommer inn i spaltene. Du kan også prøve dette med matolje, selv om resultatene kanskje ikke varer så lenge som et kommersielt tilgjengelig smøremiddel.

Å legge til tekstur på veggene dine med en blanding av gipsleire vil skape et interessant utseende, samt maske eventuelle flekker. Det er lett å strukturere. Gjør mudder på gipsplater og bruk en stiv børste eller svamp for å tørke på den og legge til tekstur.

Mal gulvet i seksjoner som tilsvarer retningen på plankingen. Når du maler gulvet i et stort rom, er det lett å male deg inn i et hjørne eller å utilsiktet blokkere tilgangen til resten av huset til malingen tørker. Hvis du maler i seksjoner, kan du legge igjen stier som løper langs bestemte brett. Når du maler den tilstøtende delen, vil alt passe perfekt.

Hvis du har mye skitt i hagen din eller hagen din, kan du enkelt lage dine egne veier ved hjelp av utleggere og steiner. Du trenger ikke bruke betong, bare legg steinene dine i et pent design eller mønster i området du trenger for å dekke til. Dette kan gi et pent og balansert utseende til hagen din, i tillegg til å holde skoene smussfrie.

Å sørge for at kjelleren din er værbestandig er det første trinnet for å skape et boareal der inne. Hvis kjelleren din er tørr og aldri lekker eller flommer, er det en fin måte å spare penger på renoveringen. Men hvis kjelleren din er oversvømmet eller fuktig, gir den ikke bare plass til mugg, men gjør også plassen ubeboelig. Sørg for å værbestandig i kjelleren før du begynner med ombyggingsprosjektet.

I stedet for å installere et strømbasert varmesystem hjemme, bør du vurdere å gå med en stor peis. Med riktig rørledning og riktig størrelse er en peis som er mer peis mer kostnadseffektiv og varmes bedre. Hvis strømmen noen gang går ut, er du fortsatt i stand til å holde deg varm om vinteren.

Med nok utholdenhet kan du lære å gjøre selv de mest komplekse oppussingsprosjektene alene. Selv en profesjonell trengte å lære hvordan det på et eller annet tidspunkt. Disse tipsene gir deg den informasjonen du trenger om hvordan du gjør hjemmeforbedringer på riktig måte å vedlikeholde hjemmet ditt.

Make Your House A Better Home